{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
18. Ožujak 2014. 23:00

Turistička ponuda Zagrebačke županije

Na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića u petak počinje manifestacija "Turistička ponuda Zagrebačke županije" u sklopu koje se u organizaciji Zagrebačke županije i njenih turističkih zajednica do nedjelje 23. ožujka predstavljaju gradovi i općine sa svojom turističkom i drugom ponudom.

Turistička ponuda će biti predstavljena na štandovima, a osim što će moći kupiti različite autohtone proizvode bit će organiziran i bogat kulturno-umjetnički program. Ovom manifestacijom se Zagrepčane i ostale posjetitelje želi potaknuti na obilazak okolice Zagreba, posjet izletištima, ugostiteljskim objektima i promovirati proizvode koji dolaze iz županije. 

Gradovi Zagrebačke županije bilježe zadnjih godina porast turističkog prometa, posebno izletnika. Za to su ponajviše zaslužne različite manifestacije poput fašnika, viteških turnira, vinskih svečanosti i drugih događanja koje se organiziraju tijekom godine. Među njima je Samoborski fašnik jedna od manifestacija koja se ističe po rekordnoj posjećenosti, jer ovo događanje posjeti više od 160 tisuća ljudi. [PD]

 

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori