{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
20. Ožujak 2014. 23:00

Predstavljanje turističke ponude Zagrebačke županije

Turistička ponuda Zagrebačke županije naziv je manifestacije, kojom se od danas na glavnom zagrebačkom trgu predstavljaju izvorni proizvodi i turistička ponuda "zagrebačkoga prstena". Događanje je danas službeno otvorio župan Stjepan Kožić, a među brojnim uzvanicima bio je i Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline koji je istaknuo - "Došao sam ovamo pružiti podršku izlagačima s područja Svetog Ivana Zeline i iskorisitti priliku da zagrebačkim medijima predstavimo Zelinu kao odličnu destinaciju te ih potaknemo da nam češće dođu u goste, posjete izletišta i manifestacije zelinskog kraja".

Uz Zelinsku vinsku cestu i manifestacije koje je predstavio ured Turističke zajednice, veliki interes posjetitelja bio na izlagačkom štandu Bastalec. Piletina, puretina, kokoši, patke, guske i purice pod znakom Bastalec Zagrepčanima su već dobro poznati, jer se radi o kvaliteti i tradiciji od 1970. godine, a Bastalec je već i dugi niz godina prisutan kroz svoja prodajana mjesta na zagrebačkim tržnicama. Ovu manifestaciju Bastalec je iskoristio i za promociju svog novog vizualnog identiteta. Novi logotip unutar forme srca, koje ujedno asocira i na inicijal B iz imena tvrtke Bastalec, prikazuje siluetu pijevca, a dinamična forma emotivno komunicira tvrtku koja napreduje i gleda u budućnost.

Zagrepčanima su se predstavile i dvije tvrtke iz Bedenice – mesna industrija Kudelić i Euro milk. Obje imaju proizvode s oznakom marke Zagrebačke županije, kod Kudelića je to šunka Grof, a Euro milk ima svoj poznati sušeni sir Dragec. [PD]

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori