×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 582
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Asfaltirano više cesta na području Svetog Ivana Zeline

Asfaltirano više cesta na području Svetog Ivana Zeline

Asfaltiranje je završeno na više lokacija u gradu, ali i okolnih naselja, objavljeno je na mrežnoj stranici Grada Svetog Ivana Zeline www.zelina.hr.Asfaltirana je cesta u Gornjem Psarjevu iznad područne škole. Asfaltiranje je završeno u srpnju, a radove su obavili djelatnici Županijskih cesta.

Asfalt je postavljen i u ulici Findri u Blaškovcu, a proširena je i asfaltirana je cesta u ulici Gaj u Blaškovcu. Asfalt su dobili i mještani Srednjeg Bukovca u naselju Šalati, a u odvojku Vjekoslava Tkalca u Donjoj Zelini kompletno je uređen makadamski put i asfaltiran vrh odvojka Vjekoslava Tkalca.

Ove godine asfaltiran je prostor ispred vatrogasnog doma u Paukovcu, a asfalt je postavljen i u Svetoj Heleni (900 metara ceste u Gornjoj Heleni). Asfaltiran je i prostor ispred vatrogasnog spremišta u Krečavesi, naselje Podvorci, a kompletno je asfaltirana cesta koja povezuje Zglavnik i Šulinec. Asfaltirana je Ulica Gustava Krkleca, odvojak Gajeve ulice, Ulica Hrvatskih Branitelja, Biškupec Zelinski – odvojak Zelingradske (Ulica Mile Dijakovića) i Ulica Čegci, odvojak Majta.

Nakon štete nastale uslijed poplava u ožujku u Kalinju, gdje je na nekim dijelovima bujica u potpunosti uništila asfalt i makadamske puteve, sada su postavljene cijevi i cestovne rešetke, napravljena je odvodnja, konstrukcija trupa ceste, drenaža izvorišta te je teren u pripremi za asfaltiranje. [PD]

na vrh članka