{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
10. Kolovoz 2018. 12:10

Asfaltirano više cesta na području Svetog Ivana Zeline

Asfaltiranje je završeno na više lokacija u gradu, ali i okolnih naselja, objavljeno je na mrežnoj stranici Grada Svetog Ivana Zeline www.zelina.hr.

Asfaltirana je cesta u Gornjem Psarjevu iznad područne škole. Asfaltiranje je završeno u srpnju, a radove su obavili djelatnici Županijskih cesta.

Asfalt je postavljen i u ulici Findri u Blaškovcu, a proširena je i asfaltirana je cesta u ulici Gaj u Blaškovcu. Asfalt su dobili i mještani Srednjeg Bukovca u naselju Šalati, a u odvojku Vjekoslava Tkalca u Donjoj Zelini kompletno je uređen makadamski put i asfaltiran vrh odvojka Vjekoslava Tkalca.

Ove godine asfaltiran je prostor ispred vatrogasnog doma u Paukovcu, a asfalt je postavljen i u Svetoj Heleni (900 metara ceste u Gornjoj Heleni). Asfaltiran je i prostor ispred vatrogasnog spremišta u Krečavesi, naselje Podvorci, a kompletno je asfaltirana cesta koja povezuje Zglavnik i Šulinec. Asfaltirana je Ulica Gustava Krkleca, odvojak Gajeve ulice, Ulica Hrvatskih Branitelja, Biškupec Zelinski – odvojak Zelingradske (Ulica Mile Dijakovića) i Ulica Čegci, odvojak Majta.

Nakon štete nastale uslijed poplava u ožujku u Kalinju, gdje je na nekim dijelovima bujica u potpunosti uništila asfalt i makadamske puteve, sada su postavljene cijevi i cestovne rešetke, napravljena je odvodnja, konstrukcija trupa ceste, drenaža izvorišta te je teren u pripremi za asfaltiranje. [PD]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori