{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
03. Travanj 2014. 20:52

B.A.R.B. boutique – otvorenje!

U centru Svetog Ivana Zeline otvara se B.A.R.B. boutique, što je odlična vijest za sve ljubitelje mode i izbora kvalitetne odječe po pristupačnim cijenama. Prigorje.hr portal uspio je prvi zaviriti u prostor B.A.R.B. butiquea i porazgovarati s Đurđom Dužaić, vlasnicom i osobom s petnaestogodišnjim iskustvom u trgovačkoj branši.

Što vas je potaknulo na otvaranje vlastitog butika?
Najveći poticaj je moja ljubav prema modi i želja da kupcima u Svetom Ivanu Zelini omogućim dobar izbor odjeće, pogotovo ženama koje trebaju veće konfekcijske brojeve, a i u Zagrebu ih je teško pronaći na način da zadovolje kvalitetom i dizajnom.

Nije li ovo hrabar potez s obzirom na trenutnu krizu?
Ne mogu reći da se ne bojim ovih kriznih vremena, ali mislim da kupci bez obzira na krizu počinju shvaćati da jeftina roba na kraju ispadne skupa, jer su sve to loši materijali. Svaka žena koja želi biti lijepo obučena zna što znači dobar proizvod i kvaliteta te da se za to isplati dati koju kunu više.

Znači li to da ćete malo zapapriti cijene?
Smatram da će cijene biti primjerene kvaliteti robe. U ponudi će biti jeftinija roba za svakodnevno nošenje te svečanije kolekcije koje će biti i skuplje.

Koja će roba biti u ponudi?
U ponudi imamo hrvatske,turske i talijanske dobavljače, ali radi se o brendovima koji su izuzetno kvalitetni i pristupačni po cijenama, a pokrivaju dječje, muške i ženske kolekcije.

Što se uređenja tiče, smatramo da se za sredinu poput Zeline postavili visoki standard. Otkud ideja?
Željela sam da se kupci osjećaju ugodno tijekom kupnje u mojem butiku, a za to je zaslužan student arhitekture Robert Gradečki koji nam je napravio projekt uređenja interijera. Nudimo kvalitetu pa želimo da se to vidi u svakom segmentu.

Kakva su očekivanja?
Moja očekivanja nisu velika, želja mi je da moji kupci budu zadovoljni i sretni, a ja zaradim plaću makar sam svjesna da je i to danas jako teško postići, ali se želim truditi i vjerujem da se na kraju trud i isplati.

Gdje vas kupci mogu pronaći i koje je radno vrijeme?
Lokacija butika je u samom centru, dakle Gajeva 4 u blizini Fine, bivši prostor Getima. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 19, a subotom od 8 do 14 sati.

Želimo vam puno uspjeha u radu i veselimo se otvorenju u petak.
Hvala! Ovim putem pozivam sve da navrate, jer smo na dan otvorenja svim posjetiteljima osigurali popust od 10 posto.

 

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori