prigorjehr-regionalni-portal
Menu

IKEA traži 260 djelatnika

IKEA traži 260 djelatnika

IKEA je raspisala natječaj za nova radna mjesta, i to zaposlenike u odjelu Procjena štete namještaja i popravci (m/ž), zaposlenike u odjelu Protok robe (m/ž) i zaposlenik odjela IKEA FOOD (m/ž). Rok za prijavu je izuzetno kratak, do nedjelje, 9. veljače.

To je dosad najveći natječaj koji je IKEA otvorila u Hrvatskoj, a zaposlit će oko 110 djelatnika. Sljedeći, posljednji krug zapošljavanja najavljen je za kraj veljače, od 28. veljače do 7. ožujka tražit će još 150 djelatnika za pozicije prodavača i u odjelu odnosa s kupcima. 
Jedini način na koji se možete prijaviti je putem stranice www.ikea.hr, tako da ispunite specifičan predložak životopisa za odabranu poziciju. Kandidati najprije trebaju preuzeti životopis, popuniti ga i onda priložiti u njihov sustav. Nakon pregleda životopisa slijede telefonski intervjui, a potom i intervjui uživo, te procjenjivanje kandidata kroz tzv. IKEA Assesment Centre (Centar procjene) gdje, osim poslovnih vještina, gledaju i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.
IKEA će se otvoriti u ljeto ove godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke. Ukupno će imati oko 300 zaposlenika koji će se brinuti za oko tri milijuna posjetitelja koje očekuju u prvoj godini poslovanja te za oko 9.500 proizvoda koje će ponuditi posjetiteljima i kupcima.
Krajem studenog je bio raspisan natječaj za 9 pozicija u logistici, IKEA hrani, ljudskim resursima, odnosima s kupcima, dizajnu interijera, održivom razvoju te vizualnom aranžiranju. Na tih 9 pozicija prijavilo se 2.600 kandidata, a prijave su pristigle iz čak 30 zemalja poput Kanade, Velike Britanije, Indije, Katra, Filipina itd.

na vrh članka