{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
03. Veljača 2014. 20:25

IKEA traži 260 djelatnika

IKEA je raspisala natječaj za nova radna mjesta, i to zaposlenike u odjelu Procjena štete namještaja i popravci (m/ž), zaposlenike u odjelu Protok robe (m/ž) i zaposlenik odjela IKEA FOOD (m/ž). Rok za prijavu je izuzetno kratak, do nedjelje, 9. veljače.

To je dosad najveći natječaj koji je IKEA otvorila u Hrvatskoj, a zaposlit će oko 110 djelatnika. Sljedeći, posljednji krug zapošljavanja najavljen je za kraj veljače, od 28. veljače do 7. ožujka tražit će još 150 djelatnika za pozicije prodavača i u odjelu odnosa s kupcima. 
Jedini način na koji se možete prijaviti je putem stranice www.ikea.hr, tako da ispunite specifičan predložak životopisa za odabranu poziciju. Kandidati najprije trebaju preuzeti životopis, popuniti ga i onda priložiti u njihov sustav. Nakon pregleda životopisa slijede telefonski intervjui, a potom i intervjui uživo, te procjenjivanje kandidata kroz tzv. IKEA Assesment Centre (Centar procjene) gdje, osim poslovnih vještina, gledaju i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.
IKEA će se otvoriti u ljeto ove godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke. Ukupno će imati oko 300 zaposlenika koji će se brinuti za oko tri milijuna posjetitelja koje očekuju u prvoj godini poslovanja te za oko 9.500 proizvoda koje će ponuditi posjetiteljima i kupcima.
Krajem studenog je bio raspisan natječaj za 9 pozicija u logistici, IKEA hrani, ljudskim resursima, odnosima s kupcima, dizajnu interijera, održivom razvoju te vizualnom aranžiranju. Na tih 9 pozicija prijavilo se 2.600 kandidata, a prijave su pristigle iz čak 30 zemalja poput Kanade, Velike Britanije, Indije, Katra, Filipina itd.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori