{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
20. Svibanj 2021. 20:31

Otvoren SPAR supermarket u Svetom Ivanu Zelini

Novi i moderan SPAR supermarket otvoren je u Svetom Ivanu Zelini i to na atraktivnoj lokaciji, u Zagrebačkoj ulici.

Na svečanom otvorenju novog SPAR supermarketa prisustvovao je gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je s Danijelom Vidišem, članom Uprave SPAR Hrvatska rezanjem vrpce i formalno pustio u rad ovaj super moderan objekt SPAR-a. Tom prilikom gradonačelnik Hrvoje Košćec istaknuo je: “Veseli me da nakon dvadesetak godina, danas možemo otvoriti jedan veliki supermarket u Gradu. Želio bih se zahvaliti SPARU koji je prihvatio inicijativu da dođe u naš Grad, čestitam na brzoj realizaciji radova, a posebno me veseli da će naši građani imati veći izbor za obavljanje svoje kupnje. Iako svatko ima svoje omiljene dućane, vjerujem da će i SPAR postati dio omiljenog mjesta za kupnju.”

Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, koji omogućuju maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, za kupce ovoga kraja SPAR je osigurao i 55 parkirnih mjesta uz koja i četiri namijenjena osobama s invaliditetom.

Od ukupno 22 djelatnika koji će biti kupcima na raspolaganju, SPAR je zaposlio 16 novih djelatnika s područja Svetog Ivana Zeline. Posebnost ovog SPAR supermarketa su toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela te mesnica s bogatim izborom svježeg mesa najviše provjerene kvalitete.

Suradnja s lokalnim dobavljačima SPAR-ov je imperativ te se i ovoga puta nastavlja ova lijepa tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Tako su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili lokalni proizvođači Kudelić sa suhomesnatim proizvodima, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robna marke S-Buget i SPAR Vital te Iskra Zelina kemijska industrija sa širokom ponudom sredstava za čišćenje, uz koje proizvode i SPAR robne marke Splendid i S-Budget.

Povodom otvorenja svog najnovijeg supermarketa u Zagrebačkoj županiji, član uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je i donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sveti Ivan Zelina u obliku radnih vatrogasnih odijela u vrijednosti od 20.000 kuna, kako bi vrijednim vatrogascima ovoga kraja olakšao svakodnevni rad.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori