prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Poliklinika Oaza

Poliklinika Oaza

[Objavljeno u tiskanom izdanju Prigorje magazina; broj 26, veljača 2017.]

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju i fizikalnu terapiju "Oaza" je prva takva zdravstvena ustanova na ovome području. Početak rada obilježen je 30. prosinca 2016. svečanim otvaranjem prostora poliklinike, koji se nalazi na adresi Blaževdolska 37, prostor iznad Konzuma u Blaževdolu.

Poliklinika nudi vrhunski tim stručnjaka, metode fizikalne terapije, profesionalni i individualizirani pristup te najnovije uređaje kojima će u ovom spektru medicine uvelike  olakšati liječenje našim sugrađanima i svima  iz regije. Prostor poliklinike je doista impresivan i suvremen te zadovoljava sve potrebe u  liječenju i terapiji. Usluge koje nude su pregled i obrada doktora specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije, konzultacije i pregled liječnika srodnih specijalnosti i konzultacije psihologa.

Rehabilitacijski program uključuje: predoperativnu i postoperativnu rehabilitaciju, rehabilitaciju upalnih i degenerativnih bolesti i stanja mišićno koštanog sustava, rehabilitaciju neuroloških bolesti i stanja, rehabilitaciju nakon sportskih povreda, psihološku rehabilitaciju, edukaciju i prevenciju te još mnogo toga.

Terapijske metode i postupci koje poliklinika nudi su: grupna i individualna medicinska gimnastika, magnetoterapija, primjena blatnih i parafinskih obloga, terapija udarnim valom, terapija laserom, terapije strujom, krioterapija, terapija ultrazvukom, tens, elektrostimulacija, IC lampa, razne vrste masaže i ostalo.

Poliklinika trenutno radi privatno dok ne sklopi ugovor s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje te će tada primati i pacijente preko uputnica u spektru fizikalne terapije.

Iz poliklinike vas pozivaju da im se obratite s povjerenjem te učinkovito i pravovremeno otklonite svoje tegobe. Više informacija možete dobiti u Poliklinici ili telefonom na broj 01 787 56 31.

na vrh članka