×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Pogledajte komediju "Više sreće drugi put"

Pogledajte komediju "Više sreće drugi put"

U nedjelju, 5. studenog pogledajte komediju "Više sreće drugi put" naše Štefice Fanjek u izvedbi Zelinskog amaterskog kazališta ZAmKa u dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina s početkom u 19 sati.

„Gospođa Štefica Fanjek kad piše novi tekst, već zna koja uloga će biti za kojeg glumca. U velikoj mjeri zahvaljujući njoj i njezinim izvornim tekstovima, ona nama glumcima daje veliku slobodu. Uz ono osnovno, mi imamo slobodu i da se međusobno dogovorimo, imamo slobodu kreiranja, ne samo uloge, već i pojedinih scena i događaja. Zahvalni smo gospođi Štefici Fanjek koja piše komedije sa sadržajima iz života malog čovjeka iz našeg sela. Mislim da joj je zahvalna i naša odana publika jer zna da će s osmjehom na licu biti još nekoliko dana nakon predstave,“- kazala je za magazin Prigorje.hr gospođa Danica Bejuk.

O komediji "Više sreće drugi put"

Joža ili ti Jozef, dugo godina živi u Njemačkoj. Materijalno situiran, ali nezadovoljan, jer njegov sin jedinac Hans, do svoje trideset pete godine ostao neoženjen. Jozef želi pomoći sinu te odluči doći u rodni kraj pronaći domaću pucu. Hans ne zna za očeve planove pa s njime odlazi k rođakinji Bari na selo. Seoske žene tu vide dobru priliku, za udaju svojih kćeri i unuka pa nastaje prava borba za Hansovu naklonost.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a možete ih nabaviti svakim radnim danom od 7 do 15 sati, u četvrtak i petak od 15 do 20 sati te u subotu od 17 do 21 sat, na blagajni kino dvorane. Tko nije u mogućnosti karte kupiti ranije, može to učiniti u nedjelju, sat vremena prije predstave, u protivnom rezervirane karte idu u prodaju. Blagajna u nedjelju radi od 17 sati. [PD; Foto: ZAmKa]

na vrh članka