prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Pogledajte komediju "LJUBAF"

Pogledajte komediju "LJUBAF"

U četvrtak, 9. studenog pogledajte "LJUBAF" - komediju Teatra Kerekesh u Dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sv. Ivan Zelina s početkom u 19 sati.

O komediji "LJUBAF"

Komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost, jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec, koji zna gdje je njemu mjesto u kući, nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija.

Za tekst i režiju zaslužan je Ljubomir Kerekeš, a u komediji igraju: Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a rezervirati ih možete na broj tel: 01/ 2059-062 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. [PD; Foto: POU Sv. Ivan Zelina]

na vrh članka