prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Prekrasan koncert mladog gitariste Antuna Ivekovića

Prekrasan koncert mladog gitariste Antuna Ivekovića

Još jedan u nizu prekrasnih koncerata mladog i talentiranog gitariste Antuna Ivekovića za kojeg će se još puno čuti i koji nas je svojim muziciranjem odveo u jedan drugi svijet, svu publiku zanio i ponio sa sobom u apstrakciju glazbe.

Izvrsno odabran program bio je vrlo efektan i pun gitarističkog senzibiliteta u kojem je došla do izražaju Antunova muzikalnost i tehnika izvedbi. Antun Iveković je vrlo ozbiljan mladi umjetnik koji je već ovako mlad na usponu ljestvice visoke kvalitete. U program ukomponirana poezija Branke Gakalić te pažljivo odabrane kompozicije za klavir su još više ocrtale i upečatile začarani svijet večeri.

Uprkos nevremenu, snijegu, ledu, ledenoj kiši i hladnoći došlo je puno publike, a najveći dio njih su bili mladi što je dodatno osvježilo ovu zimsku večer i atmosferu u dvorani koja je odisala njihovom mladošću. Pljesak je bio dugotrajan s povicima bravo. Nikome nije bilo dovoljno ove prekrasne glazbe a razdragana publika je zračila zadovoljstvom doživljenog koncerta.

Uslijedila su mnogobrojna pitanja kada će biti opet sljedeći koncert, jer ovo je samo početak, početak jednog umjetničkog druženja u ugodnoj i toploj atmosferi kakvu Zelina ima i s prekrasnim mladim ljudima. Svakako će biti još Ivekovićevih koncerata u Zelini u kojoj je odrastao kao i u drugim gradovima gdje je već nastupao. Njega čeka njegov vlastiti neotkriveni svijet glazbe i njegovog prebiranja po gitari. BRAVO mladi umjetniče i neka ti bude sretan put u otkrivanju svoje umjetničke duše koju nesebično otvaraš svijetu. [Branka Grakalić]

na vrh članka