{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
15. Studeni 2018. 13:25

Završna prezentacija projekta “Obnova srednjovjekovnog Zelingrada”

U petak, 16. studenoga 2018. godine s početkom u 13 sati u prostoru Muzeja Sveti Ivan Zelina održat će se završna prezentacija projekta "Obnova srednjovjekovnog Zelingrada" – izrada projektne dokumentacije rekonstrukcije Zelingrada.

Projekt je sufinanciran iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, OP Konkurentnost i kohezija u kojem je izrađena projektna dokumentacija rekonstrukcije Zelingrada, a čija je vrijednost 2.229.810,72 kuna.

Obnova Zelingrada važan je projekt ne samo zbog očuvanja i obnove jednog od bisera srednjovjekovne arhitekture koji se nalazi na obroncima Zelinske gore, već i zbog izuzetnog značaja u smislu proširenja turističke ponude, a samim time i ekonomskog razvitka Svetog Ivana Zeline.

Ugovor o dodjeli sredstava potpisan je u ožujku 2017. godine, a projekt je javno predstavljen u travnju 2017. godine u dvorani Kraluš. [PD; Muzej Sveti Ivan Zelina]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori