{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
02. Listopad 2019. 10:42

U Kinu Zelina pogledajte predstavu “Ja, tata!”

Hit predstavu "Ja, tata!" možete pogledati u četvrtak 3. listopada 2019. u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina s početkom u 19 sati.

Riječ je o monodrami u izvedbi višestruko nagrađivanog glumca Rakana Rushaidata koji u 70 minuta na duhovit način govori o čarima roditeljstva, a posjetitelje nasmije do suza.

“Rushaidat je isporučio sedamdesetak minuta urnebesne zabave temeljene na razmišljanjima muškaraca o tome kakav je to osjećaj donijeti novi život na svijet. Predstava „Ja, Tata!“ bila je pun pogodak – ispunjena dvorana smijehom i aplauzima često je prekidala tok misli novopečenog oca Marija, koji je pred svima na dirljiv i duhovit način iznio svoju svakodnevnu intimu koju poremeti jedan test za trudnoću.”

Cijena ulaznice je 50 kuna, a više o predstavi možete pročitati ovdje. [PD]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori