{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
04. Listopad 2019. 10:18

Predstava o roditeljstvu oduševila posjetitelje

Pitate se kako je moguće da jedan glumac napuni dvoranu "Kraluš"? Sve vam postane jasno nakon što pogledate predstavu "Ja, tata!".

Kako odabrati pravog ginekologa, kako pravilno disati na porodu, kako biti podrška supruzi na porodu, sve to i mnogo više dočarao je sinoć u prepunoj dvorani “Kraluš” izvanredni glumac Rakan Rushaidat.

Ne samo da je briljirao u glumi, nego je i ostvario prisan kontakt s publikom, a vjerujemo da su se i mnogi pronašli u barem jednoj od navedenih situacija iz predstave. Glumac je na komičan način gledateljima prenio nepredvidive životne situacije, ali i objašnjava što se sve promijeni u odnosu muškarca i žene kad u obitelj stigne dijete.

Predstavu definitivno preporučujemo svim budućim roditeljima jer ne samo da će vas nasmijati do suza, nego ćete uz to otići kući s nekoliko životnih poruka više. [KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori