{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Listopad 2019. 13:54

Kajkalište: u tri dana šest predstava

U dvorani "Kraluš" od petka 11. do nedjelje 13. listopada posjetitelji će moći besplatno pogledati šest predstava u organizaciji Pučkog otvorenoga učilišta Sveti Ivan Zelina.

Riječ je o kazališnoj reviji amaterskih kazališnih skupina koje gostuju u Svetom Ivanu Zelini, a koje će predstave izvesti na kajkavskom jeziku.

Tako će u petak 11. listopada posjetitelji od 19 sati moći pogledati predstavu “Soldat” u izvedbi Kulturno umjetničkog društva “Mudlin” iz Peteranca, a nakon nje u 20:15 “Bankrot” Dramske udruge Kaj iz Zaboka. Program u subotu 12. listopada otvara Kazališna družina “Štalcer” iz Čakovca predstavom “Adam” u 19 sati, nakon koje će Glumačka družina “Komedijaši” izvesti predstavu “Nekad brak, sada mark” u 20:30. Posljednjeg dana Kajkališta u nedjelju 13. listopada Kulturno umjetničko društvo “Lobor” izvest će predstavu “Princeza Louise” u 19 sati, a u 20:15 nastupa Dramska sekcija “Radost življenja” s predstavom “Hudi beteg”.

Cilj je promovirati i popularizirati kazališnu umjetnost, pisanu na kajkavskom i izvođenu od kazališnih amatera. Namjera je organizatora manifestaciju učiniti tradicionalnom, u perspektivi i uz gostovanja profesionalnih skupina. Zelinčani i njihovi gosti od petka do nedjelje moći će uživati u dvjema predstavama po danu. Više informacija o Kajkalištu možete pronaći ovdje. [PD; POU Zelina]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori