{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
10. Svibanj 2021. 13:51

Luka Ivanušić 2. na natjecanju „Accordion fest 2021.“.

U samo dvije godine djelovanja glazbene škole u Svetom Ivanu Zelini, učenik harmonike Luka Ivanušić osvojio je 2. nagradu na natjacanju harmonikaša „Accordion fest 2021.“.

U organizaciji Glazbene škole u Varaždinu održano je natjecanje harmonikaša „Accordion fest 2021.“ Na natjecanju su sudjelovali učenici harmonike glazbenih škola iz raznih dijelova Hrvatske.

Zbog trenutne epidemiološke situacije natjecanje je održano u online obliku, te su snimke natjecatelja pregledavane od strane stručnog žirija čiji su članovi bili Ivana Cvetkovski i Anamarija Nerad iz Hrvatske te Amadej Herzog iz Slovenije.

Na natjecanju su sudjelovali i učenici Glazbene škole Zlatka Grgoševića Sesvete, i to oni najmlađi – učenici 1. razreda osnovne glazbene škole. Leon Milinović – nastavnica Valentina Mikulić, mag. mus. osvojio je I. nagradu i 3. mjesto, a Petar Kubin – nastavnica Biljana Vitanović, mag. mus. osvojio je I. nagradu i 2. mjesto. Leon i Petar natjecali su se u najmlađoj kategoriji – Minići.

Na natjecanju je sudjelovao i učenik Luka Ivanušić iz Područnog odjela u Svetom Ivanu Zelini. Luka se natjecao u A kategoriji (1. i. 2. razred osnovne glazbene škole) u kojoj je bilo čak 32 natjecatelja, te je osvojio odličnu 2. nagradu. Luku je za natjecanje pripremala nastavnica harmonike Ana Jaklinović, mag.hist., a valja naglasiti da je Luka prvi učenik Područnog odjela glazbene škole koji je sudjelovao na nekom natjecanju i osvojio nagradu, u samo dvije godine djelovanja Područnog odjela.

“Jako sam ponosan i sretan zbog Lukinog uspjeha i uspjeha Glazbene škole Zlatka Grgoševića. Ova nagrada je posebno zadovoljstvo jer dokazuje da je sav trud i rad uložen u otvaranje Glazene škole u Svetom Ivanu Zelini itekako isplativ. Uvjeren sam da je ovo samo početak i sigurno ćemo još puno puta uživati u uspjesima naših mladih glazbenika i njihovih mentora”, izjavio je gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori