prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Rukometašice osvojile turnir u odbojci na pijesku

Rukometašice osvojile turnir u odbojci na pijesku

Zelinske rukometašice jučer su dominirale gradskim trgom u odbojci na pijesku i zasluženo osvojile prva četiri mjesta. Najbolji rezultat postigle su Ivana Kranjec i Tanja Madžarac, drugo mjesto osvojile su Jelena Čosić i Tea Brcković, a treće Mirna Antolić i Ana Kavić.

Na turniru je sudjelovalo devet ženskih ekipa, a atmosfera je bila odlična.

„Drago mi je što su naše rukometašice osvojile prva četiri mjesta. Ovo nam je jedno novo i lijepo iskustvo, a nadam se da će se nastaviti i u budućnosti,“ – istaknula je Tanja Madžarac.

„Na turniru je stvarno bilo odlično, a voljela bih da se češće održava. Sve ekipe prijavile su se na turnir čisto iz zabave, a ne kako bi osvojile nagrade. Bilo je zanimljivo igrati, čista uživancija,“ – otkrila nam je Elizabeta Trcak, sudionica turnira.

Posjetitelji su osim u odbojci na pijesku, mogli uživati u koktelima i dobroj glazbi. Turnir se igrao u subotu i nedjelju, a za najbolje tri ekipe osigurane su vrijedne nagrade.

Teren za odbojku na pijesku ostat će još neko vrijeme na zelinskom placu i biti na raspolaganju svima koji žele igrati odbojku. Nakon toga će se preseliti na prostor bazena i ostat će tamo tijekom ljeta da ljudi mogu dolaziti i igrati odbojku, a organizirat će se i još nekoliko turnira. [KM; Foto: Gordan Perković Stress; Luka Pofuk]

na vrh članka