×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Obilježavanje Međunarodnog dana sporta 2017. godine

Obilježavanje Međunarodnog dana sporta 2017. godine

Međunarodni dan sporta u Svetom Ivanu Zelini obilježit će brojne zelinske sportske udruge i klubovi 27. svibnja 2017. godine na središnjem gradskom trgu u vremenu od 9 do 12 sati.


Udruge i klubovi, okupljenima će prezentirati razne sportove, govoriti o važnosti zdravog načina života i vježbanja, a u tome će im pomoći Gradsko društvo Crvenog križa i Udruga Srce. Tako će građani moći besplatno izmjeriti tlak i šećer i sudjelovati u interaktivnoj radionici Udruge Srce pod nazivom „Paralelni svijet“. U sklopu radionice govorit će se o sportu osoba s invaliditetom, održat će se i prezentacija društvenog poduzetništva u sklopu koje će se dijeliti zdravi muffini u improviziranom kafiću na glavnom gradskom trgu. Mufffine će ispeći i dijeliti osobe s invaliditetom.
U programu će sudjelovati i Dječji vrtić „Proljeće“ te zelinske škole, a kasnije je organizirano druženje na streljani.

Međunarodni dan sporta u Svetom Ivanu Zelini održava se od 2014. godine u organizaciji kluba „Fit forma“. Atmosferu s prošlogodišnjeg obilježavanja Međunarodnog dana sporta možete pogledati u foto albumu TZG Sveti Ivan Zelina na linku https://www.facebook.com/pg/tzzelina/photos/?tab=album&album_id=1597558367221609 . Dođite u subotu na središnji gradski trg, a vježbanje, smijeh i dobra zabava su zagarantirani. [PD, Foto: TZ Zelina]

na vrh članka