×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 581
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

LJETNA ŠKOLA HOKEJA

LJETNA ŠKOLA HOKEJA

"Poznato je da je bavljenje sportom ili bilo kojim drugim oblikom fizičke aktivnosti korisno i poželjno kako za odrasle osobe, tako i za djecu. Vježbanje čuva i unapređuje zdravlje, utječe na tjelesni razvoj, razvoj osobina i vještina kod djeteta, te na usvajanje motoričkih znanja i dostignuća. Djeca kroz sport razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i poboljšavaju sposobnost koncentracije. Nadalje, djeca kroz sport mogu zadovoljiti niz različitih potreba: potrebu za kretanjem, potrebu za druženjem, potrebu za sigurnošću i redom, potrebu za samoostvarenjem, potrebu za pripadanjem i sl. Također, ako se dijete identificira sa sportom kojim se bavi i kojeg voli, tada je manja vjerojatnost da će raditi stvari koje nisu u skladu s tom ulogom; a poznato je kako sport kao takav promiče zdrav stil života, potiče timski duh, razvija disciplinu i potiče stvaranje radnih navika."

Ovaj vrlo motivirajući tekst Hockey Kluba Zelina je izvrsna pozivnica svim roditeljima da svoju djecu upišu na već tradicionalnu BESPLATNU ŠKOLU HOKEJA.

Ljetna škola Hokeja trajat će od 3. sprnja do 1. rujna. Kako smo već spomenuli, škola je besplatna, a klub je osigurao sve potrebne rekvizite. Voditelji škole će biti Krsto Nikolić i Neven Polak, a kontaktirati ih možete na 0997678733 ili e-mail hk-zelina.hr. Upisi će biti 3. i 4. srpnja u 19 sati. [EDŽ, Foto: HKZ]

na vrh članka