prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Furioze osvojile medalje na 19. Međunarodnom božićnom turniru u Poreču

Furioze osvojile medalje na 19. Međunarodnom božićnom turniru u Poreču

Na 19. Međunarodnom božićnom turniru u Poreču Furioze su osvojile srebrne medalje u nekoliko kategorija:

  • u mini rukometu - djevojčice 2008. godište
  • djevojčice 2006./07. godište
  • djevojke 2004./05. godište

Furiozice 2008. godište zauzele su 2. mjesto, a petorku turnira čine Tea Grabovac i Sara Kralj. Djevojčice 2006./07. godište bez ijedne izgubljene utakmice, uz samo jednu neriješenu, zbog gola razlike zauzele su 2. mjesto. Sedmorku turnira čine igračice Dora Nizek i Petra Briški. Djevojke 2004./05. godište Ana Šelko, Ana Briški i Korina Kukovačec čine sedmorku turnira.

"Sve što mogu reći je da sam izuzetno ponosna na sve katogorije. Posebno bih htjela istaknuti njihovo zajedništvo. Finale djevojčica 2004./05. godište, bodre ih njihove nasljednice, plješću, viču zajedno uz podršku nekolice roditelja. Nažalost stativa je odredila drugo mjestu, suze u očima, a utjeha mladih na tribinama. Neopisiv ponos nas trenerica! Veliko zajedništvo danas određuje uspjeh. A one su postigle stvarno veliki uspjeh, što sportski, što navijački, a i kulturni! Hvala nekolicini roditelja koji su bili uz nas, pomagali, fotografirali, tješili i navijali. Trčali zajedno s trenericama iz dvorane u dvoranu dajući podršku ne samo svojoj djeci već svim kategorijama. Uz seniorski uspjeh naše djevojčice pokazuju da RK Zelina ima budućnost. Trenerice odlično odrađuju posao, uz stručni rad pedagoškog treninga ne nedostaje. Veliko hvala svima što vjeruju u nas, naš rad i naš klub. Ovo je tek početak. Ova djeca će ispisivati povijest!"- istaknula je Tanja Madžarac.

Kako im je bilo u slobodno vrijeme te kakvi su im doživljaji s utakmica i tribina pogledajte ovdje. [PD; Foto: RK Zelina]

na vrh članka