prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Hokejaši uspješno završili dvoransko prvenstvo

Hokejaši uspješno završili dvoransko prvenstvo

U zelinskoj sportskoj dvorani protekli je vikend igrana završnica dvoranskog hokeja, a ovog puta za medalje su se borile mlađe kategorije.

HK Zelina ponovno može biti ponosan jer su zlatne medalje osvojili mlađi pioniri, mlađe pionirke, pioniri, pionirke, kadetkinje i juniori. Viceprvacima su proglašeni kadeti i mlađi kadeti.

Pioniri HK Zelina obranili su naslov državnog prvaka u dvoranskom hokeju. U zadnjoj utakmici prvenstva pobijedili su Zrinjevac sa 4:2. Utakmica je igrana u visokom tempu, ali pobjeda naših Zelinčana nije bila upitna niti u jednom trenutku. Dobro uigrani i vođeni trenerom Alexandrom Lykovim nastavljaju nizati uspjehe na domaćem terenu, ali i diljem Europe, na ponos kluba i našeg grada.

Seniori HK Zelina osvojili su državno prvenstvo te drugi put zaredom osvojili naslov državnog prvaka u dvoranskom hokeju, dok su seniorke viceprvakinje države.

„Velike čestitke našim igračima i igračicama te trenerima. I veliko hvala svim voditeljima i roditeljima bez kojih, ovaj rezultat ne bi bio moguć,“ – poručuju iz HK Zelina. [PD; Foto: HK Zelina]

na vrh članka