prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Alen Nokaj na popisu reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u savateu

Alen Nokaj na popisu reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u savateu

Naš sugrađanin Alen Nokaj nastupit će na Svjetskom prvenstvu u savateu, koje će se održati od 17. do 21. listopada 2018. godine u Plovdivu u Bugarskoj.

Bit će to prilika da Alen pokaže sve što zna i ujedno predstavi reprezentaciju.

„Izbornik je izabrao 6 seniora i 3 seniorke koji će predstavljati Hrvatsku. Alen će nastupiti u kategoriji – 60 kg. Mi smo već počeli s pripremama jer smo se nadali pozivu. Trenutno Alen ima odmor od 10 dana, a nakon toga nastavljamo s pripremama i treninzima" – poručila je trenerica Željka Jarec – Bukal.

Pitali smo Alena je li očekivao da će predstavljati reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu i koliko će se dobro trebati pripremiti za to, evo što nam je odgovorio: „Iskreno, nadao sam se pozivu budući da sam do sad uvijek u nastupima za reprezentaciju osvajao medalje, ali nisam htio biti sto posto siguran da ću samo tako otići na svjetsko. Siguran sam da će me tamo čekati jako teški mečevi, jer na tome prvenstvu nema loših boraca jer je to svjetsko prvenstvo i sigurno su iz svake države poslali svoje najbolje borce“ – istaknuo je Alen.

S pripremama su već počeli jer su se nadali pozivu, a nakon odmora ponovno nastavljaju. Alenu će ovo biti drugi nastup na Svjetskom prvenstvu. Prvi put nastupio je 2016. godine i osvojio brončanu medalju. [PD; Foto: ŽJB]

na vrh članka