{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Kolovoz 2018. 08:20

Alen Nokaj na popisu reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u savateu

Naš sugrađanin Alen Nokaj nastupit će na Svjetskom prvenstvu u savateu, koje će se održati od 17. do 21. listopada 2018. godine u Plovdivu u Bugarskoj.

Bit će to prilika da Alen pokaže sve što zna i ujedno predstavi reprezentaciju.

„Izbornik je izabrao 6 seniora i 3 seniorke koji će predstavljati Hrvatsku. Alen će nastupiti u kategoriji – 60 kg. Mi smo već počeli s pripremama jer smo se nadali pozivu. Trenutno Alen ima odmor od 10 dana, a nakon toga nastavljamo s pripremama i treninzima” – poručila je trenerica Željka Jarec – Bukal.

Pitali smo Alena je li očekivao da će predstavljati reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu i koliko će se dobro trebati pripremiti za to, evo što nam je odgovorio: „Iskreno, nadao sam se pozivu budući da sam do sad uvijek u nastupima za reprezentaciju osvajao medalje, ali nisam htio biti sto posto siguran da ću samo tako otići na svjetsko. Siguran sam da će me tamo čekati jako teški mečevi, jer na tome prvenstvu nema loših boraca jer je to svjetsko prvenstvo i sigurno su iz svake države poslali svoje najbolje borce“ – istaknuo je Alen.

S pripremama su već počeli jer su se nadali pozivu, a nakon odmora ponovno nastavljaju. Alenu će ovo biti drugi nastup na Svjetskom prvenstvu. Prvi put nastupio je 2016. godine i osvojio brončanu medalju. [PD; Foto: ŽJB]

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori