{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
11. Rujan 2018. 07:26

Zelina domaćin UEFA CUP-a regija

NK Zelina domaćin je europskog kupa regija u rangu UEFA, a u organizaciji HNS-a. Uz Zelinu domaćin u skupini je i NK Dugo Selo, donosi Sportiva Zelina. 

U Zelini se odigravaju tri utakmice:

 • 12.9. u 16:30 NS Zagreb (Hrvatska) – FK Nevežis (Litva)
 • 15.9. u 16:30 Ligue de Normandie (Francuska) – FK Nevežis (Litva)
 • 18.9. u 16:30 Ligue de Normandie (France) – NS Zagreb (Hrvatska).

Ulaz na sve utakmice je besplatan uz predočenje ulaznice, koju možete podići u CB Zaleđe (stadion) ili na ulazu 1 na stadionu na dan utakmice. Iz kluba pozivaju sve da podrže reprezentaciju, koja je aktualni prvak Europe. 

Budući da je turnir pod ingerencijom UEFA-e vrijede stroga pravila sigurnosti uz zabranu unošenja na stadion opasnih, staklenih, zapaljivih i oštrih predmeta, koji bi mogli imati utjecaj na sigurnost prisutnih.

Ulaz na stadion bit će na početku prilazne ceste (ulaz u park), a check-point na glavnom ulazu. Parkiranje će biti dozvoljeno na parkiralištu pored “bazena” bez mogućnosti ulaza vozila na prostor stadiona.

Prva utakmica je u srijedu u 16:30, a ulaz na stadion od 16:00 sati. [PD; Foto: NK Zelina]

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori