prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Bregdown open day

Bregdown open day

Priroda, biciklizam, adrenalin, uzbuđenje, dobro društvo i super provod – sve to možete doživjeti u nedjelju 16. rujna 2018. godine u Svetom Ivanu Zelini!

Nakon višegodišnjeg rada na uređenju enduro staze BREGDOWN ekipa i Klub SIC Vas pozivaju na promo dan! Dođite, zabavite se, isprobajte stazu i slobodno postanite redoviti posjetitelj Zelinske gore!

PROGRAM: Okupljanje počinje u 8 sati na ŠRC Bazeni u Sv. Ivanu Zelini u prostoru Moto&off road kluba (točna lokacija u opisu dolje). Svakih 40 minuta kreće kombi koji može prevoziti 8 putnika do početka spusta na Kladeščici. Prvi spust je upoznavanje sa stazom i kontrolnim točkama okupljanja.

Ovo je promo dan i sve vožnje su potpuno besplatne! 

Vožnja do vrha Zelinske gore (Prezid) traje oko 15 minuta – a slobodni ste i odklačiti uspon. Spust traje 10 minuta i završava na mjestu okupljanja. Oko 11:30 je pauzu za hranu i piće. 

PRIJAVE I UVJETI:

- Sudjelovanje je na vlastitu odgovornost i uz dobru volju, bez prisile. Klub SIC i organizatori ne snose nikakvu krivnju za eventualne događaje. Preporučamo nošenje zaštitne odjeće, a kaciga je obavezna!

- Sudjelovati mogu i amateri MTB biciklima, uz pojačan oprez.

- Potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u facebook inboks Kluba SIC, putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 098/286-838. Pošaljite nam ime i prezime, adresu i datum rođenja. Prijaviti se možete i putem obrasca: https://goo.gl/Bs7y9b 

- Maloljetne osobe moraju biti u pratnji roditelja.

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

Organizatori mole pješake da u vremenu od 8 do 13 sati obrate pozornost na bicikliste i pripaze prilikom pješačenja. [PD; Foto: Klub SIC]

na vrh članka