{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
13. Rujan 2018. 07:47

Bregdown open day

Priroda, biciklizam, adrenalin, uzbuđenje, dobro društvo i super provod – sve to možete doživjeti u nedjelju 16. rujna 2018. godine u Svetom Ivanu Zelini!

Nakon višegodišnjeg rada na uređenju enduro staze BREGDOWN ekipa i Klub SIC Vas pozivaju na promo dan! Dođite, zabavite se, isprobajte stazu i slobodno postanite redoviti posjetitelj Zelinske gore!

PROGRAM: Okupljanje počinje u 8 sati na ŠRC Bazeni u Sv. Ivanu Zelini u prostoru Moto&off road kluba (točna lokacija u opisu dolje). Svakih 40 minuta kreće kombi koji može prevoziti 8 putnika do početka spusta na Kladeščici. Prvi spust je upoznavanje sa stazom i kontrolnim točkama okupljanja.

Ovo je promo dan i sve vožnje su potpuno besplatne! 

Vožnja do vrha Zelinske gore (Prezid) traje oko 15 minuta – a slobodni ste i odklačiti uspon. Spust traje 10 minuta i završava na mjestu okupljanja. Oko 11:30 je pauzu za hranu i piće. 

PRIJAVE I UVJETI:

– Sudjelovanje je na vlastitu odgovornost i uz dobru volju, bez prisile. Klub SIC i organizatori ne snose nikakvu krivnju za eventualne događaje. Preporučamo nošenje zaštitne odjeće, a kaciga je obavezna!

– Sudjelovati mogu i amateri MTB biciklima, uz pojačan oprez.

– Potrebno je prijaviti se za sudjelovanje u facebook inboks Kluba SIC, putem e-maila info.klubsic@gmail.com ili telefonom na 098/286-838. Pošaljite nam ime i prezime, adresu i datum rođenja. Prijaviti se možete i putem obrasca: https://goo.gl/Bs7y9b 

– Maloljetne osobe moraju biti u pratnji roditelja.

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

Organizatori mole pješake da u vremenu od 8 do 13 sati obrate pozornost na bicikliste i pripaze prilikom pješačenja. [PD; Foto: Klub SIC]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori