{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Veljača 2019. 09:20

Kup prvaka skupine B u dvoranskom hokeju ovog se vikenda održava u Zelini

Drugi vikend u mjesecu veljači, od 8. do 10. veljače, domaćin Zelina ugostit će prvake hokeja mnogobrojnih europskih zemalja poput Češke, Danske, Engleske, Francuske, Poljske, Španjolske i Turske. Zelina će borbu za ulazak u A skupinu Kupa prvaka tražiti preko Comlutensa, Slavije i Grunwaldoa. Zasigurno domaćinama neće biti lako s obzirom na izvrsnu kvalitetu, ali vjerujemo da će kao i do sada dati sve od sebe. Dvije najbolje momčadi turnir plasirat će se u A skupinu Kupa prvaka, a s time i Zelina ostvariti povijesni rezultat.

 

Raspored utakmica:

Petak, 8. veljače (utakmice se igraju od 9 do 19:30 sati):  12:30, Complutense (Španjolska) – ZELINA, 18:30, ZELINA – Slavia (Češka);

Subota, 9. veljače: 12:30, ZELINA – Grunwald (Poljska), 16:30 – 20 sati, razigravanje za poredak;

Nedjelja, 10. veljače: 10:30 do 14:15 sati, razigravanje za poredak.

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori