{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
04. Rujan 2019. 09:40

BREGDOWN ekipa je ove godine u punom pogonu!

Klub zelinskih biciklista SIC i BREGDOWN ekipa već dugi niz godina sustavno rade na promociji biciklizma i uređenju biciklističkih staza na području grada Svetog Ivana Zeline. Nakon uspješno održanog prvog dana otvorenih slobodnih vožnji na Zelinskoj gori u jesen 2018. godine, potencijal ove staze je prepoznala i Zagrebačka županija. Putem Javnog poziva za ostvarivanje prava na financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, sportskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2019. godini klubu SIC je dodijeljena pomoć u iznosu od 15.000,00kn. Za ukupnu vrijednost projekta od 30.000,00kn je nabavljena vrijedna oprema i alat, te građevinski materijal za izradu startne rampe na BREGDOWN stazi. Veći dio materijala je recikliran, pa je preostali iznos potrošen na nabavu puhača lišća marke Husqvarna, gdje je prijatelj kluba – tvrtka Pile i vile d.o.o. – pomogla u nabavi i opremanju profesionalnom opremom. Staza je uvijek otvorena i dostupna za probu, a svi zainteresirani mogu se javiti na facebook stranice Bregdown ili Klub SIC i dogovoriti se za učlanjenje u klub ili organiziranu posjetu staze!

Svoje prve korake u svijetu brdskog biciklizma ili prvo Bregdown iskustvo možete ostvariti već 15. rujna ove godine.

Priroda, biciklizam, adrenalin, dobro društvo i super provod – sve to možete na FLOWDAY-u! Klub organizira dan promotivnih vožnji, a možete se prijaviti putem ovog linka: https://bit.ly/2MVxO1t
U kotizaciji od 70kn je uključen prijevoz kombijima do startne rampe i ručak, a klub SIC Vas poziva i da posjetite mjesto okupljanja na prostoru ŠRC Bazeni gdje će se organizirati zabavni društveni program, sajam biciklističke opreme i bicikala svih namjena! Dođite, zabavite se, doživite adrenalin i upoznajte ljepotu naše Zelinske gore.

Lokacija okupljanja: https://goo.gl/maps/akdsNUPU4982

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori