×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 582
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Biciklistička utrka CRO Race i ove godine prolazi kroz Zelinu

Biciklistička utrka CRO Race i ove godine prolazi kroz Zelinu

Sveti Ivan Zelina bit će i ove godine na etapi biciklističke utrke CRO Race. Prolazak biciklista kroz Zelinu očekuje se posljednjeg dana u nedjelju 6. listopada oko 13:40 sati.

U periodu od 1. do 6. listopada održat će se peta međunarodna biciklistička utrka CRO Race koja se proteklih godina održavala pod imenom Tour of Croatia.

Šesta, ujedno i finalna etapa utrke, koja prolazi kroz Zelinu, započinje u nedjelju, 6. listopada u Svetoj Nedelji oko 11:05 sati, a završava na Trgu svetog Marka u Zagrebu oko 14:40 sati.

Glavni cilj utrke je promocija Hrvatske kao turističke destinacije, stoga utrka prolazi kroz nekoliko najljepših hrvatskih gradova i četrnaest nacionalnih parkova, a da je grad Sveti Ivan Zelina prepoznat kao jedan od tih gradova govori činjenica da je svih pet godina održavanja, dio ove svjetski poznate utrke.

Utrku će prenositi 180 televizijskih kuća diljem svijeta, stoga iz Grada Svetog Ivana Zeline pozivaju sve sugrađane da izađu na ulice te zajedno dočekaju i pozdrave bicikliste prilikom prolaska kroz Sveti Ivan Zelinu. [PD]

 

na vrh članka