{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
02. Veljača 2014. 22:54

Monika Berulec – najtrofejnija sportašica Zagrebačke županije

Gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec proteklog je tjedna u svom uredu ugostio, trenutno najtrofejniju sportašicu na području Zagrebačke županije, mladu karatisticu Moniku Berulec iz Lakteca.

Monika je osvojila brončanu medalju na svjetskom prvenstvu prošle godine u Španjolskoj i trenutno je najbolja na svjetskoj rang listi u svojoj kategoriji. Gradonačelnik je mladoj sportašici čestitao na dosadašnjim uspjesima i rezultatima te je nagradio simboličnom novčanom nagradom, monografijom grada Svetog Ivana Zeline i velikim buketom cvijeća.

Monikina sportska priča rezultirala je dosad s više od 220 osvojenih medalja u deset godina bavljenja karateom, za koje će kako sama kaže, uskoro morati imati posebnu prostoriju u kući. Rezultati su to napornog rada, treninga i  sportske discipline. Sedamnaestogodišnja sportašica, uz to što postiže vrhunske sportske rezultate, pohađa Srednju prirodoslovnu školu Vladimira Preloga u Zagrebu i jedina je odlikašica u svom razredu.                                                           

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori