{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Veljača 2014. 21:15

RK Zelina nije izborila prolaz u četvrtfinale

Rukometašice RK Zelina nisu se uspjele plasirati u četvrtinu finala natjecanja Challenge Cupa, Europske rukometne federacije. Prva utakmica igrala se u subotu, a u neizvjesnoj i borbenoj atmosferi rukometašice češkog kluba Slavia Praha uspjele su izboriti pobjedu u posljednjim minutama, rezultatom 24:23. Uzvratna utakmica igrana je u nedjelju, a za prolazak dalje rukometašicama Zeline bila je potrebna minimalna pobjeda od dva pogotka razlike.

Obje ekipe su u utakmicu krenule vrlo žustro i borbeno, što je već u prvom poluvremenu rezultiralo ozljedom jedne od ponajboljih rukometašica RK Zeline, Tanje Madžarac. Žestinu i želju za pobjedom ponajbolje ilustrira činjenica da je dežurna liječnica bila jedna od najzaposlenijih osoba pored terena. Djevojke RK Zeline su u jednom trenutku čak imale vodstvo od dva pogotka razlike, međutim tada dolazi do izražaja veće iskustvo gošći iz Praga, koje sljedećih desetak minuta postižu seriju golova te odlaze na pet zgoditaka razlike. Posljednjih pet minuta utakmice protječe u dominaciji domaćih rukometašica, ali to je bilo dovoljno samo za smanjenje poraza. Konačni rezultat je bio 19:18 za gošće iz Praga i tako se momčad Slavia Praha plasirala u sljedeći krug natjecanja.

Čestitke češkoj momčadi, ali zaista velika pohvala zelinskim rukometašicama koje su pokazale iznimnu volju i borbenost, čime su brojnoj publici zahvalile na glasnoj podršci. Bilo je lijepo vidjeti i podmladak RK Zelina na početku utakmice, koji je po uzoru na praksu iz nogometne Lige prvaka, prilikom najave zajedno sa igračicama izašao na teren. Vjerujemo da nakon svega ovoga rukomet u Svetom Ivanu Zelini ima svijetlu budućnost.

 

Povezane vijesti Više članaka
HK Zelini Kup Hrvatske27. Rujan 2020. 12:10
Bregdown flowday 202003. Rujan 2020. 10:42
Proglašeni sportaši godine02. Ožujak 2020. 08:36
Svečani doček za hokejaše!18. Veljača 2020. 10:08
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori