{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%

Uvjeti korištenja portala Prigorje.hr

Uvjeti korištenja
Dobrodošli na portal Prigorje.hr koji vam omogućuju korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je regulirano ovim uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Prigorje.hr.
Korištenjem portala Prigorje.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.
Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala Prigorje.hr uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke za redovito obavještavanje posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala Prigorje.hr.
Prigorje.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala Prigorje.hr za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na portalu Prigorje.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala.

Autorska prava
Sadržaj na portalu Prigorje.hr zaštićen je autorskim pravima. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu Prigorje.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala Prigorje.hr, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Prigorje.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja ili usluga
Prigorje.hr zadržava pravo promjene, ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Tvrtka Prigorje danas j.d.o.o. se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala Prigorje.hr. Tvrtka Prigorje danas j.d.o.o. će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz odgovarajuću suglasnost, odnosno u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se ovisno o suglasnosti korisnika/posjetitelja portala Prigorje.hr koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima portala Prigorje.hr, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika portala Prigorje.hr kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga portala Prigorje.hr.
Portal Prigorje.hr koristi tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi bio u mogućnosti pružiti određene funkcionalnosti i sadržaje. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.
Portal prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužne informacije o posjećenosti svojih stranica korištenjem usluge Google Analytics (http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html).
Portal Prigorje.hr također koristi kolačiće u svrhu oglašavanja vlastitih usluga i proizvoda te usluga i proizvoda svojih partnera koji bi korisnika usluge portala Prigorje.hr mogli zanimati. Prikazivanje oglasa koje korisniku usluge portala Prigorje.hr dostavlja portal ili partner omogućuje se putem kolačića koje portal, odnosno treća strana može postaviti u web-preglednik korisnika.
Korisnik i/ili posjetitelj portala Prigorje.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Portal Prigorje.hr isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti usluge portala Prigorje.hr i kvalitete sadržaja na portalu Prigorje.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Linkovi na druge web stranice i sadržaji dobiveni od korisnika
Portal Prigorje.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.
Portal Prigorje.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na istom. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu Prigorje.hr i izvan njega isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te portal Prigorje.hr nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Uvjeti prenošenja sadržaja
Tiskani i elektronički mediji mogu prenositi autorska djela s portala, pod slijedećim uvjetima:

 • ukoliko autor nije izričito zabranio reproduciranje, distribuiranje te priopćavanje javnosti svojeg djela te ukoliko se autorsko djelo koristi u opsegu koji odgovara svrsi i načinu izvještavanja,
 • obvezno je prilikom reproduciranja, distribuiranja i/ili priopćavanje javnosti prenesenog autorskog djela u zaglavlju naznačiti izvor i autorstvo djela (Prigorje.hr),
 • obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti oznaku web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koji se prenosi,
 • prilikom prenošenja autorskog djela nije dozvoljeno mijenjanje smisla, kao ni slobodna interpretacija teksta,
 • za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili video zapisa izvorno postavljenih na portalu Prigorje.hr u drugim tiskanim i/ili elektroničkim medijima ili na drugim platformama potrebno je pravovremeno zatražiti pisanu suglasnost uredništva portala Prigorje.hr.
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
 • Osnovni kolačići
 • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
 • Analitika
 • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
 • Oglašavanje
 • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
 • Društvene mreže
 • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori