×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 585
JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 582
prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Rezervirajte rođendan za svog klinca ili klincezu u Igraonici Friends

Rođendan vašeg klinca ili klinceze svakako je jedan od najvažnijih dana u godini pa taj dan želite proslaviti najbolje kako znate. Igraonica Friends mjesto je u dragom nam Prigorju s kojim zasigurno nećete pogriješiti. Zanimljive rođendanske zabave koje će vašem djetetu zauvijek ostati u sjećanju ono su što Igraonica Friends nudi. Rezervacije su moguće putem facebook stranice: https://www.facebook.com/Igraonica-Friends-627970994286651/. ili kontakt telefonom: 098 817 591.

Fotogalerija govori više od riječi:

View the embedded image gallery online at:
http://prigorje.hr/zanimljivosti#sigProId8e97616320

Povodom Valentinova održana zajednička radionica Udruge Srce i Društva naša djeca

12. veljače Udruga Srce i Društvo Naša djeca Sveti Ivan Zelina, održali su interaktivnu radionicu povodom Valentinova. U prostoru Dar, pod vodstvom volonterke Udruge Srce Mirjane Ivković izrađivala su se keramička srca. Prvo su se srca pekla u keramičkoj peći u Udruzi, a nakon izrade slijedi i završna obrada bojanje. Još jednom su pokazali koliko veliko srce imaju. 

Ovim događajem Udruga Srce prvi put je ugostila članove Društva Naša djeca Sveti Ivan Zelina, ali vjeruju kako je baš ovaj događaj još jedan korak prema sudjelovanju na novim zajedničkim projektima. 

Osnovna škola Dragutina Domjanića u Zelini pridružila se nacionalnom projektu poticanja čitanja u osnovnim školama

Već drugu godinu zaredom treći razredi Osnovne škole Dragutina Domjanića uključili su se u nacionalni projekt „Čitamo mi, u obitelji svi.“ Ključni cilj projekta je poticanje čitanja u osnovnim školama kako bi se povećala svijest unutar obitelji za čitanjem. U petak su prvi učenici trećih razreda odnjeli čak sedam knjiga kući i tako zajedno sa svojim obiteljima započeli zanimljivu avanturu zvanu obiteljsko čitanje.

TURNIR U BELI HUMANITARNOG KARAKTERA

U suradnji sa udrugom SRCE pozivamo Vas u restoran MB(Kod Tadije) 22. veljače 2019. Pridružite se i uz uključenu večeru zaigrajte Belu. Sav skupljeni prihod namijenjen je udruzi Srce.

 

U Zelini otvoren novi restoran, praznik za nepca i za oči!

Od nedavno je naš grad bogatiji za jedno uistinu reprezentativno i autentično ugostiteljsko zdanje. Vrata gostima s redovnim je radnim vremenom otvorio još jedan hvale vrijedan objekt seoskog turizma: riječ je o Kleti obitelji Hrupec.

Novo u Butiku Nina

Spremni smo za ljeto, a vi? U ovim ljetnim danima uživajte u laganim i prozračnim haljinama, košuljama i hlačama po povoljnim cijenama. Pronađite savršeni par traperica, kratkih hlača ili pak udobnih majica. Povedite i najmlađe, jer smo za njih pripremili udobne kompletiće za ljetne dane. Posjetite nas na adresi Zagrebačka ulica 51, u blizini skretanja za Biškupec. Pratite nas i putem facebooka – Butik Nina. [Promo]

Velika uskrsna pisanica u centru Zeline

Povodom proslave ovogodišnjeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa središnji gradski trg u Svetom Ivanu Zelini krasi velika ručno ukrašena pisanica koja je djelo umjetnika Katarine Zagorec Đanić i Branka Đanića.

Pisanica je postavljena u suradnji s Turističkom zajednicom grada Svetog Ivana Zeline, a predstavlja veselje, radost, obitelj oko stola, osmjehe i sreću. Motivi pisanice su prvenstveno uskršnji i proljetni, povezani s motivima našeg grada Svetog Ivana Zeline.

U ovim nadolazećim danima ne želimo ništa drugo osim sretnih i pozitivnih misli. Još od vremena drevnih civilizacija, veselo ukrašena jaja simboliziraju plodnost i novi život. Velika ili mala i danas nose poruku ljubavi i ponovnog rođenja. [PD]