{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
19. Veljača 2014. 16:43

Beauty&Chic – najbolja adresa za ljepotu i zdravlje

Centar za njegu tijela Beauty&Chic prava je oaza, gdje je uz individualni pristup te pomoć vrhunske opreme i preparata možete doživjeti ravnotežu duha i tijela. Pomno uređen interijer, opuštajuće i smirujuće boje, te odabrani detalji stvaraju ambijent koji smiruje i pruža potpuno novo iskustvo i doživljaj. Sva oprema, baš kao i preparati koji se koriste u tretmanima su strogo profesionalni i u skladu s najnovijim trendovima u beauty industriji.

Među modernom opremom kojom se centar može pohvaliti, ističe se iBED Color Vision, jedan od najmodernijih solarija na svijetu. Znamo da je danas briga o njezi i izgledu kože važna većini žena. Pogotovo, nakon hladnih zimskih dana kada je potrebno kožu tretirati kvalitetnim proizvodima, kako bi joj vratili svjež, lijep izgled te kako bi bila zdrava. S dolaskom proljeća i toplijih dana, mnogi će posjetiti solarije u želji za toplijim, ljetnim tonovima. iBED Color Vision je solarij koji, osim što se odlikuje vrhunskom tehnologijom, od ostalih se solarija razlikuje po sofisticiranoj LED rasvjeti, koja svijetli prema trenutnom raspoloženju i to u svim duginim bojama. Daljinski upravljač u rukama dovoljan je da postignete izgled solarija prema vašem ukusu i željama te ga potpuno individualizirate.

Osim solarija tu su i ostali moderni aparati poput onog za mikrodermoabraziju, ultrazvuk lica, tretman radiofrekvencije te aparati za tijelo poput onog za kavitaciju i vakum drenažu.

U Beauty&Chic možete doći i na profesionalno šminkanje M.A.C. kozmetikom, minival trepavica, bojanje obrva i trepavica i oblikovanje obrva. Stručno i ljubazno osoblje stoji svakodnevno na raspolaganju i objasnit će vam sve što želite znati o tretmanima njege lica i tijela vrhunskim preparatima Decleor Paris i Thalgo La Beaute Marine.

Od ostalih tretmana u kojima klijenti centra uživaju možemo izdvojiti masaže, hot stone, body wrap, pilinge, depilacije, manikuru kao i novu tehnologiju Shellac uz pomoć koje nokti dišu te istovremeno otpušta hranjive sastojke koji vlaže nokat i štite ga od oštećenja.

Dodatne savjete i pomoć za bolji, ljepši i zadovoljniji način života potražite u Beauty&Chicu, ponedjeljkom i petkom od 10 do 19, a subotom od 9 do 14 sati. Adresa je Zagrebačka 28, u centru Svetog Ivana Zeline.

Više informacija pronađite na www.beauty-chic.hr

[sponzorirani članak]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori