{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
14. Travanj 2016. 11:36

Naši sugrađani osvojili sjajna mjesta na 2. Brainobrain festivalu u Zagrebu

Više od 180 djece iz 5 hrvatskih gradova natjecalo se ove nedjelje 10. travnja 2016. na 2. Brainobrain festivalu održanom u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga u Zagrebu.

Samo tri minute bile su dovoljne da naši mladi sugrađani, učenici osnovne škole Dragutin Domjanić, Ivan Kralj i Luka Lazarin, osvoje visoka mjesta u snažnoj konkurenciji. Ivan se svrstao među najbolje, u kategoriju Champion, te osvojio pehar, dok je Luka osvojio srebrnu medalju. Polaznici su šestog stupnja dječje Brainobrain akademije u Brainobrain centru Snaga znanja Sesvete. Njihovi prijatelji iz centra pod vodstvom trenerice Mirjane Fučkan osvojili su ukupno 4 pehara, 5 zlatnih i 5 srebrnih medalja, a i trenerica i franšizerka Mirjana Fučkan osvojila je nagradu za svoj trud i rad.

Natjecanje se sastojalo od računanja na abakusu te računanja mentalnom aritmetikom, a trajalo je svega tri minute pa je osim točnosti izuzetno bila važna i brzina. Marljivost, koncentracija, samopouzdanje, usredotočenost, multi-tasking, vizualizacija, rad cjelokupnog kapaciteta mozga – rezultati su koje djeca postižu nakon završetka Brainobrain programa.

Na samom natjecanju prisustvovao je i jedan od osnivača Brainobrain programa Anand Subramaniam iz Indije te direktorica i osnivačica Brainobrain Europa, Klaudia Ehmer Vorgić uz ostale pozvane goste iz drugih država. Nakon natjecanja održan je demonstracijski nastup djece te dodjela nagrada, pehara i medalja.

Brainobrain ima više od 900 uspješnih centara diljem svijeta, a naša sugrađanka Mirjana Fučkan vodi Brainobrain centar za područje Sesveta i Svetog Ivana Zeline. Upisi u ovaj vrijedan program u tijeku su stalno, pa ako želite omogućiti i svome djetetu da u potpunosti razvije svoje potencijale, upišite ga na Brainobrain – nastava se odvija u Sesetama i Svetom Ivanu Zelini. Predbilježbe za Brainobrain na  091 522 80 28 ili info@snaga-znanja.hr. Možemo biti ponosni na sjajan uspjeh naših Brainobrain Zelinčana i želimo im sreću u daljnjem Brainobrain programu. [PD; Foto: Emedjimurje.rtl.hr]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori