{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
13. Veljača 2017. 13:29

Koje cvijeće pokloniti za Valentinovo?

Tradicionalno darivanje crvenih ruža za Valentinovo zaista je lijep znak ljubavi i pažnje.

Tako, uz klasične bukete crvenih ruža, voljenoj osobi možete pokloniti čokoladnu ili pak „čarobnu“ ružu koja svijetli u mraku. Kako saznajemo u Cvjećarni Maja, čokoladne i „čarobne“ ruže su ovogodišnji hit.

Inače, poznato je da su ruže cvijeće kojim se izjavljuje ljubav, privlačnost i divljenje. Tako, crvene ruže simboliziraju duboku ljubav, bijele neiskvarenu ljubav, a žute su simbol brižnog prijateljstva.

Uz ruže, idealan poklon za elegantnu ženu su orhideje. Njima se također izjavljuje duboka i odana ljubav, a simboliziraju ženstvenost i šarm. Koje cvijeće biste vi odabrali za Valentinovo? [KM; Foto: KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori