{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
23. Veljača 2017. 13:27

Tečaj plesa u Dvorani Ivani u Zelini

Došlo je vrijeme da se i u gradu Sveti Ivan Zelina zapleše i to na plesnom tečaju. U utorak, 7. ožujka 2017. u 19 sati moći ćete uživati uz ritmove sambe, cha cha cha, rock & rolla i valcera. Sve će se odvijati u predivnoj Dvorani Ivani pored Gradske Kavane, u samom središtu grada. Svi zainteresirani koji se prijave, mogu doći na prvi besplatni sat. 

Plesnu školu Lujo osnovao je Luka Halić, bivši sportski plesač. Sudjelovao je na domaćim i međunarodnim natjecanjima gdje je redovito osvajao medalje u svojoj kategoriji. Gostovao je i na Plesu sa Zvijezdama u Koprivnici. Plesne tečajeve vodit će sa svojom zaručnicom Jelenom Beštak, našom prigorskom djevojkom iz Adamovca.

Tu nije kraj iznenađenjima i novostima. Svi polaznici imat će priliku isprobati web aplikaciju koja prikuplja sve fotografije i video uratke koje odlučite zabilježiti prije, poslije ili za vrijeme plesnog tečaja.

Za sve upite, prijave i dodatne informacije možete se javiti putem:
Maila: halicples@gmail.com
Telefona: 091 891 98 06
Facebooka: Plesna škola Lujo [PD; foto: Plesna škola Lujo]

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori