{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
28. Veljača 2017. 10:59

Fašnik dječjeg vrtića “Proljeće”

Djeca iz dječjeg vrtića „Proljeće“ obilježila su dan maškara u veselom i raspjevanom raspoloženju. Mališani iz svih odgojnih skupina maskirali su se u svoje omiljenje likove: princeze, klaunove, gusare ili pak super heroje.

Djeca iz odgojnih skupina „Leptirići“, „Loptice“, „Patkice“, „Maffins“ i „Pčelice“ u pratnji svojih odgojiteljica i pedagoginje, posjetila su Trg Ante Starčevića te pripremila zanimljiv glazbeni program za sve okupljene.

Do glavnog zelinskog trga stigla su u pravoj fašničkoj povorci gdje su zapjevala i zaplesala te tako razveselila sugrađane veselom atmosferom, nakon čega su dobila simboličan poklon koji im je podijelila direktorica Turističke zajednice, Marinka Zubčić. 

Mališani su sa svojim prijateljima i odgojiteljicama nastavili veselo slaviti fašnički dan. [KM; foto: KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori