prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Kreativnoj obitelji Matijašević uručene saonice

Kreativnoj obitelji Matijašević uručene saonice

Danas su u prostoru Turističke zajednice u Svetom Ivanu Zelini obitelji Matijašević uručene saonice kao nagrada za izradu najljepšeg zelinskog snjegovića.

Prisjetimo se, TZG Sveti Ivan Zelina objavila je nagradni natječaj „Najljepši zelinski snjegović“ na koji je pristiglo mnoštvo snježnih fotografija, a pobjednikom je proglašena fotografija Jelene Matijašević koja je osvojila najveći broj like-ova na Facebook stranici TZG-a.

Stoga je danas direktorica Turističke zajednice, Marinka Zubčić, čestitala pobjednicima natječaja i uručila saonice u kojima će obitelj moći uživati iduće zime.

„Mama je došla na ideju da izradimo snjegovića i bilo nam je jako zanimljivo. Najprije smo napravili snježne grude, a kasnije smo tata i ja napravili sjedala. Snjegović je na kraju bio jako velik, a pomogli su nam i prijatelji Dananići,“ - otkrila nam je Hanna Matijašević.

Nagrada je članove obitelji Matijašević veoma razveselila, a vjerujemo da će nas i iduće godine iznenaditi s još kojim zanimljivim snjegovićem. [KM; foto: KM]

na vrh članka