{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
10. Ožujak 2017. 12:22

Kreativnoj obitelji Matijašević uručene saonice

Danas su u prostoru Turističke zajednice u Svetom Ivanu Zelini obitelji Matijašević uručene saonice kao nagrada za izradu najljepšeg zelinskog snjegovića.

Prisjetimo se, TZG Sveti Ivan Zelina objavila je nagradni natječaj „Najljepši zelinski snjegović“ na koji je pristiglo mnoštvo snježnih fotografija, a pobjednikom je proglašena fotografija Jelene Matijašević koja je osvojila najveći broj like-ova na Facebook stranici TZG-a.

Stoga je danas direktorica Turističke zajednice, Marinka Zubčić, čestitala pobjednicima natječaja i uručila saonice u kojima će obitelj moći uživati iduće zime.

„Mama je došla na ideju da izradimo snjegovića i bilo nam je jako zanimljivo. Najprije smo napravili snježne grude, a kasnije smo tata i ja napravili sjedala. Snjegović je na kraju bio jako velik, a pomogli su nam i prijatelji Dananići,“ – otkrila nam je Hanna Matijašević.

Nagrada je članove obitelji Matijašević veoma razveselila, a vjerujemo da će nas i iduće godine iznenaditi s još kojim zanimljivim snjegovićem. [KM; foto: KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori