{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
13. Ožujak 2017. 13:03

Mali vitezovi Zelingradski u dječjem vrtiću “Proljeće”

Kako se nekada davno živjelo na Zelingradu, klince i klinceze iz grupe „Leptirići“ u dječjem vrtiću „Proljeće“ upoznale su tete Romana Mačković i Martina Findrik iz Muzeja Sveti Ivan Zelina. Nakon što su djeca u sklopu projekta „Volim svoj grad, zelenu Zelinu“, prošle godine posjetila gradski muzej, prošli su im tjedan došle u posjet tete Romana i Martina.

Pripremajući se za njihov posjet, djeca su sa svojim odgojiteljicama Zdenkom i Ljiljanom izradila maketu dvorca, slušala renesansnu glazbu, pričala priče o vitezovima i princezama, listala enciklopedije i slikovnice. Kroz priču „Život u dvorcu Zelingrad“ i igru, djeca su usvajala vrijednosti poput: znanja, odgovornosti, kreativnosti, identiteta. Na kraju druženja, djeca su imenovana u male vitezove Zelingradske. [RB; Foto: RB]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori