prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Otvorena nova trgovina obuće "AnnaBela" u Zelini

Otvorena nova trgovina obuće "AnnaBela" u Zelini

Danas je u Svetom Ivanu Zelini svečano otvorena nova trgovina obuće „AnnaBela“ vlasnice Ana-Marije Antolković. Trgovina se nalazi na adresi Vladimira Nazora 32e, na prostoru bivše trgovine obućom „Borovo“.

Trgovina nudi raznolik izbor obuće za muškarce, žene i djecu. Počevši od elegancije, udobnosti pa sve do sportske obuće. Osim obuće, u trgovini možete pronaći velik izbor modnih dodataka za žene, muškarce i djecu, poput elegantih torbi, satova kao i velik izbor sportske odjeće najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, Umbro i drugi).

Otvorenje su posjetili brojni Zelinčani i Zelinčanke koji nisu krili oduševljenje otvorenjem nove trgovine. Tako nam je Helena Černetić kazala kako joj je iznimno drago što je trgovina otvorena te nadodala: „Veseli me što u trgovini možemo pronaći velik izbor ženske obuće i torbi po povoljnim cijenama. Kupila sam odlične i udobne sandale za ljeto. Osim toga, prostor je zaista prekrasno uređen, a vlasnici su se stvarno potrudili i organizirali jako lijepo otvorenje.“

Posjetite i vi novootvorenu trgovinu obuće i pronađite svršeni par cipela za sebe. [KM; foto: KM]

na vrh članka