{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
07. Lipanj 2017. 09:18

Otvorena nova trgovina obuće “AnnaBela” u Zelini

Danas je u Svetom Ivanu Zelini svečano otvorena nova trgovina obuće „AnnaBela“ vlasnice Ana-Marije Antolković. Trgovina se nalazi na adresi Vladimira Nazora 32e, na prostoru bivše trgovine obućom „Borovo“.

Trgovina nudi raznolik izbor obuće za muškarce, žene i djecu. Počevši od elegancije, udobnosti pa sve do sportske obuće. Osim obuće, u trgovini možete pronaći velik izbor modnih dodataka za žene, muškarce i djecu, poput elegantih torbi, satova kao i velik izbor sportske odjeće najpoznatijih svjetskih brendova (Nike, Umbro i drugi).

Otvorenje su posjetili brojni Zelinčani i Zelinčanke koji nisu krili oduševljenje otvorenjem nove trgovine. Tako nam je Helena Černetić kazala kako joj je iznimno drago što je trgovina otvorena te nadodala: „Veseli me što u trgovini možemo pronaći velik izbor ženske obuće i torbi po povoljnim cijenama. Kupila sam odlične i udobne sandale za ljeto. Osim toga, prostor je zaista prekrasno uređen, a vlasnici su se stvarno potrudili i organizirali jako lijepo otvorenje.“

Posjetite i vi novootvorenu trgovinu obuće i pronađite svršeni par cipela za sebe. [KM; foto: KM]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori