prigorjehr-regionalni-portal
Menu

Marko Vukes predstavio novu pjesmu "Žedan tvoje ljubavi"

Marko Vukes predstavio novu pjesmu "Žedan tvoje ljubavi"

"Ja sam žedan tvoje ljubavi
I samo s tobom želim snove dijeliti
Jer ovo srce kuca samo za tebe
Ja te volim više od sebe"

Ovim stihovima počinje nova pjesma pod nazivom "Žedan tvoje ljubavi" mladog glazbenika Marka Vukesa. Pjesma donosi priču o ljubavi, a dobivena je na poklon od producentsko-autorskog tima "HitFactory". Uz to, kadrovi pjesme snimani su u našem prekrasnom kraju, na Kladešćici i Zelingradu, za što je zaslužna Markova supruga Nevena Vukes.

"Sve nas je požurivala jer su to doista bili posljednji dani divne jeseni prije kiša, zato su kadrovi na kraju izgledali tako posebno. Pored Kladešćice, snimali smo i u Mariji Bristrici, u Moravču, kao i u Konjščini na tračnicama,"- otkrio je Marko Vukes.

Nevena Vukes je u glavnoj ulozi, a i redateljica je spota.

"Ova pjesma me je jako obradovala, ali sam istovremeno kao glumica i redatelj osjetila veliku odgovornost, prije svega prema nama – Marku i meni. Priča spota koja prati pjesmu "Žedan tvoje ljubavi" slika je strpljenja i čvrste vjere dvoje ljudi da, bez obzira na prepreke i probleme na koje nailaze na svom putu, duša pjeva od radosti što živi ljubav koju im je dao dragi Bog," - rekla je Nevena Vukes.

Pjesma "Žedan tvoje ljubavi" 6. studenog ugledala je svjetlo dana, a u tijeku su pripreme s pratećim bendom "Share Love With Others" za prvi solistički koncert na trgu u Mariji Bistrici koji će biti za "Doček u podne" 31. 12. 2017. godine. Posebno se raduju ovom događanju i ovom prilikom pozivaju sve na koncert. Također, za iduću godinu u pripremi je album, ali o tome biti će više riječi u pravo vrijeme. [KM; Foto: Marko Vukes]

na vrh članka