{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
15. Studeni 2017. 13:18

Marko Vukes predstavio novu pjesmu “Žedan tvoje ljubavi”

“Ja sam žedan tvoje ljubavi
I samo s tobom želim snove dijeliti
Jer ovo srce kuca samo za tebe
Ja te volim više od sebe”

Ovim stihovima počinje nova pjesma pod nazivom “Žedan tvoje ljubavi” mladog glazbenika Marka Vukesa. Pjesma donosi priču o ljubavi, a dobivena je na poklon od producentsko-autorskog tima “HitFactory”. Uz to, kadrovi pjesme snimani su u našem prekrasnom kraju, na Kladešćici i Zelingradu, za što je zaslužna Markova supruga Nevena Vukes.

“Sve nas je požurivala jer su to doista bili posljednji dani divne jeseni prije kiša, zato su kadrovi na kraju izgledali tako posebno. Pored Kladešćice, snimali smo i u Mariji Bristrici, u Moravču, kao i u Konjščini na tračnicama,”- otkrio je Marko Vukes.

Nevena Vukes je u glavnoj ulozi, a i redateljica je spota.

“Ova pjesma me je jako obradovala, ali sam istovremeno kao glumica i redatelj osjetila veliku odgovornost, prije svega prema nama – Marku i meni. Priča spota koja prati pjesmu “Žedan tvoje ljubavi” slika je strpljenja i čvrste vjere dvoje ljudi da, bez obzira na prepreke i probleme na koje nailaze na svom putu, duša pjeva od radosti što živi ljubav koju im je dao dragi Bog,” – rekla je Nevena Vukes.

Pjesma “Žedan tvoje ljubavi” 6. studenog ugledala je svjetlo dana, a u tijeku su pripreme s pratećim bendom “Share Love With Others” za prvi solistički koncert na trgu u Mariji Bistrici koji će biti za “Doček u podne” 31. 12. 2017. godine. Posebno se raduju ovom događanju i ovom prilikom pozivaju sve na koncert. Također, za iduću godinu u pripremi je album, ali o tome biti će više riječi u pravo vrijeme. [KM; Foto: Marko Vukes]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori