{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
12. Travanj 2021. 12:47

Autor sramota se i sam osramotio

Iz Športskog ribolovnog društva Sveti Ivan Zelina reagirali su na predizbornu kampanju Vladimira Zereca ( SDP). Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti:

Športsko ribolovno društvo ”Sveti Ivan Zelina „ osuđuje i ovim putem se javno ograđuje od plakata i promidžbenih aktivnosti kandidata Vladimira Zereca s kojim nemamo nikakvih dodirnih točaka. Gospodin Zerec nije nas ni na koji način kontaktirao niti tražio privolu da komunicira informacije vezane uz ribnjak i rad Udruge. Skandaloznim smatramo i to da gospodin Zerec kao kandidat za gradonačelnika ne zna i na svojim plakatima koristi krivo ime ribnjaka. Ribnjak u Novom mjestu čije slike koristi gospodin Zerec zove se Jezero Mokrica i njime upravlja udruga građana, ŠRD „ Sveti Ivan Zelina” te za upravljanje uredno plaća koncesiju državi. Od gospodina Zereca tražimo da sporne plakate odmah ukloni te ubuduće ne korist “Šrd „Sveti Ivan Zelina” koji djeluje od 1930 godine, u promidžbene svrhe u svojoj kampanji. Uprava Šrd-a „ Sveti Ivan Zelina”

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori