{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
09. Listopad 2019. 08:56

Dječji tjedan u Zelini

Snažnom porukom „Ljubav djeci prije svega“, pjesmom i plesom na središnjem gradskom trgu, članova Društva Naša Djeca Sveti Ivan Zelina započeo je u ponedjeljak 7. listopada Dječji tjedan, a koji traje sve do nedjelje 13. listopada 2019.

Djeca su najprije posjetila Gradsku knjižnicu Sveti Ivan Zelina gdje su uz pomoć članova DND Sv. Ivan Zelina i djelatnika knjižnice ispisala poruke koje su kasnije podijelila odraslima. Nakon plesa i pjesme na središnjem trgu posjetila su gradonačelnika Hrvoja Košćeca, darovala ga slikovnicom, a on ih je srdačno ugostio i odgovarao na zanimljiva dječja pitanja. Međunarodni dan djevojčica obilježit će se u petak 11. listopada u 17 sati uz „Vilinijadu“ zelinskih mažoretkinja, a Dječji tjedan završava u nedjelju druženjem na Kestenijadi.

Dječji tjedan organizira Savez društava Naša djeca Hrvatske u suradnji s Društvima Naša Djeca i koordinacijskim odborima akcije: „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Više o Dječjem tjednu i aktivnostima možete saznati ovdje. [PD; Foto: DND Sv. Ivan Zelina]

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori