{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
12. Prosinac 2019. 13:20

Božićna priredba udruge Srce

Udruga Srce je i ove godine pripremila tradicionalnu božićnu priredbu koja je 6. prosinca 2019. godine održana u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Jubilarna 10. božićna priredba Udruge Srce uspješno je održana u petak, 6. prosinca 2019. godine u dvorani Kraluš u Pučkom otvorenom učilištu Sveti Ivan Zelina.

Uvodnu riječ dala je naša predsjednica gospođa Đurđa Penava koja se iskreno zahvalila svima koji podržavaju rad Udruge sve ove godine, zahvalila posjetiteljima na velikom odazivu, a u ime članova Udruge, zaposlenika i volontera zaželjela okupljenima sve najbolje povodom Božića i nadolazećih blagdana.

U svečanoj priredbi sudjelovali su članovi Udruge Srce, volonteri i zaposlenici, koji su svojim izvedbama okupljenima dočarali čar Božića. Tako su naši Klubaši izveli dramsku točku pod nazivom “Tko je ukrao bor?” u koju je uloženo puno truda i vremena, a da je njihov trud urodio plodom pokazala je publika nagradivši ih gromoglasnim pljeskom. U prekrasnim vokalnim i instrumentalnim nastupima naših Anđelka i Petre uživali su svi posjetitelji, a koje su najviše dirnuli nastupi najmlađih članova Matije Gagule, Martina Čuka i Matea Rubil, koji su izveli prigodne recitacije. Izrazito dirljivu recitaciju izvela je Marija Kotarski pod nazivom “Tri dara za malog Isusa”, dok su se u ulozi voditelja izvrsno snašli Tomislav Nedelić i Anđelko Žagar. Za odličnu atmosferu bili su zaslužni i naši zaposlenici koji su pripremili predstavu kojom su posjetitelje nasmijali do suza.

Posebne gošće priredbe bile su članice Kluba Arka koje su svojim nevjerojatnim izvedbama oduševile sve okupljene, a uz njih, ove je godine posebna gošća bila Nikolina koja je otpjevala nekoliko prekrasnih prigodnih pjesama. Pjesme, plesa i dobrog raspoloženja na priredbi nije nedostajalo, a na veliku radost najmlađih posjetio nas je i sv. Nikola koji je djeci podijelio darove.

Članovi Udruge Srce od 2009. nastupaju u zelinskoj dvorani Kraluš, a budući da su se odlično snašli i uživali na daskama koje život znače, krajem svake godine zablistaju na našim samostalnim priredbama, uz veliku popraćenost i pozornost svih onih koji su uz nas i koji nas podržavaju, a kojima je priredba, u znak zahvalnosti i namijenjena.

Jubilarna 10. priredba Udruge Srce održana je povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Međunarodnog dana volontera i Međunarodnog dana ljudskih prava, u okviru toga, na kraju priredbe, naša predsjednica Đurđa Penava zahvalila je volonterima na neprocjenjivom trudu i vremenu koji svakodnevno odvajaju te im je podijelila zahvalnice.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju
Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori