{{current.main.temp.toFixed(1)}}°C Osjećaj: {{current.main.feels_like.toFixed(1)}}°C
{{current.wind.speed}} m/s
{{current.main.pressure}} hPa
{{current.main.humidity}}%
{{current.clouds.all}}%
02. Ožujak 2020. 08:41

Diverzijska škola filma u Donjoj Zelini

Od 5. do 8. ožujka u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini održat će se besplatna filmska radionica namijenjena djeci i mladima. Riječ je o intenzivnoj radionici izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina i Diversions International Short Film Festivala.

Radionica je namijenjena prije svega osnovnoškolcima, ali i ostalim zainteresiranima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u četiri dana. Na ovoj intenzivnoj radionici, koja će se održati od 5. do 8. ožujka nekoliko će autora realizirati svoj prvi film. Radionica počinje razradom ideja i filmskih priča, nastavlja se snimanjem te završava montažom i prikazivanjem filmova. Na radionicu su dobrodošli i ostali kreativci koji su željni izraziti se kamerom, bez obzira na prethodno filmsko iskustvo. Uvodno predavanje počinje u četvrtak, 5. ožujka u 15 sati u prostorijama škole Ksavera Šandora Đalskog. Tada se razvijaju ideje i radi se plan snimanja i montaže za vikend. Filmovi se snimaju i montiraju kroz subotu i nedjelju, a završeni filmovi prigodno će se, uz dodjelu diploma, prikazati u nedjelju 8. ožujka poslijepodne u dvorani Kraluš u Svetom Ivanu Zelini. Točan termin projekcije objavit će se naknadno.

Broj mjesta ograničen je na 8 polaznika.

Zainteresirani polaznici mogu popuniti prijavnicu putem ovog linka:

http://bit.ly/32AMWai

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti mailom na:

uciliste@zelina.hr, toma.zidic@gmail.com i martina.jeren@gmail.com ili pozivom na broj +385 91 503 9026

Voditelji radionice su filmski autori Michele Bulešić i Toma Zidić.

Radionice vodi Diversions International Short Film Festival, u organizaciji Pučkog otvorenog Sveti Ivan Zelina i pod pokroviteljstvom grada Sveti Ivan Zelina.

Povezane vijesti Više članaka
Prigorje.hr © Prigorje danas j.d.o.o.
Postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima.
Napredne postavke kolačića Web stranice portala Prigorje.hr koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja portala, te oglašavati relevantne ponude korisnicima. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama Prigorje.hr (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za korištenje sustava za personalizaciju oglašavanja na temelju anonimiziranih aktivnosti Prigorje.hr-a.
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža na stranicama Prigorje.hr
Zatvori